I Feel Really Down

Hej! Förlåt att jag vart så dålig att blogga, men har inte orkat. För kom ju hem i fredags och då mådde jag ju inge bra, så dåligt att jag var tvungen att åka till akuten, fick då reda på att jag har lunginflammation... Så kommer ta upp till en månad innan jag blir helt frisk. Så har typ inget att berätta om, för jag kan typ inte göra någonting nu när jag är sjuk. Vi får se hur det blir med bloggandet för orkar ingenting. Ha det bra! Kram!

As long as you love me

Hej! Vaknade vid 9 imorse, har blivit jätte förkyld, och fått feber igen... Inte kul! Men vi får se om jag åker på lägret i Pellbo på söndag, känns inte som om det blir av just nu. Jätte tråkigt för har verkligen sett fram emot det jätte mycket! Men som sagt får ju se hur det blir. Vi packade ihop våra saker imorse så åkte ju tidigare än planerat. Så kommer hem runt 9, halv 10 ikväll. Om vi hade åkt runt 8 på kvällen som var planerat, hade vi nog vart framme vid 3 på natten, så är ju skönt att man inte kommer hem så sent! Åt lunch för ungefär en timme, sen stack vi vidare till macken och köpte godis till bilresan. Så nu sitter man med musik i öronen och myser med godis. Men vi hörs sen hörni! Kram!

I want you to leave

Hej! Har nyss tittar klart på Hawaii five-0. Men innan de tittade jag och My på en skräckfilm, riktigt bra faktiskt! Men idag fick jag hem två tröjor, riktigt nöjd! Imorgon packar vi ihop och åker hem till Avesta. Längtar hem, har ju inte vart hemma på ett tag nu, men stannar ju bara där en dag. Sen åker man vidare igen... Men när vi packat ihop drar vi ner på stranden och solar och badar, senare på kvällen äter vi middag med Fannys familj och sen drar vi hem. Åker i 7 timmar och sen är man äntligen hemma. Men sover nog för det mesta på vägen hem, är säkert helt slut. Men aja hörs imorgon! Ha det bra! Kram!

That one that got away

Hej! Vaknade vid nio ungefär, duschade och sen åt vi frukost. Drog iväg in till Borgholm, har hitta en tröja just nu, men vi tog och åt lunch nyss, men nu ska vi in i några affärer. Så hörs sen! Kram!

I know that I should let you go

Hej! Sitter nu i soffan och myser till en film. Är jätte trött, så kanske somnar snart. Har vart ute i lekparken med Leona, och så. Imorgon ska vi åka och shoppa någonstans tror jag. Men nu ska jag fortsätta titta på film! Kram!

I'm only hear to find you

Hej! Kom nyss hem från stranden har ju solat hela dagen. Det var lite kul när vi skulle hem från stranden, för jag såg att några killar ( i vår ålder) står lite längre bort och tittar på mig och My, men vi packade ihop våra saker och började gå mot stugan, när vi nästan är framme vid stugan vänder jag mig av nån anledning, och då ser jag hur killarna följt efter oss, och står där och vinkar, hahaha! Ha det bra hörni! Kram!

I'm not the same person you knew before

Hej! Just nu tar jag det lite lugnt innan gästerna kommer. Dem kommer väl snart tror jag. När gästerna kommer ska vi äta lunch, sen vet jag inte vad vi hittar på. Kanske går till stranden och bada lite, vore skönt i den här värmen. Nu kom gästerna så vi hörs! Kram!

It feels like you been gone forever

Hej! Har tittat lite på allsång på Skansen, men kom ungefär hem för en timme sen från restaurangen. Vi stack och åt middag där. Blir att gå upp tidigt imorgon, kommer ju gäster. Dem skulle komma på förmiddagen, och vi ska ju in till stan innan också, och handla till grillkvällen. Så måste ju gå upp i tid. Men nu ska jag och My sätt igång en film! Ha det bra hörni! Kram!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3837417/images/2012/pic_500fc44ee087c307b100017e.jpg" class="image">

I'm Fine

Hej! Var nyss och köpte glass, har inte mått så bra, tror att jag har solsting. Men mår bättre nu. Så sitter nu med en fläkt och ett glas vatten. Ska väl äta middag snart. Men vi hörs! Kram!

I wish you could see me now

Hej! Gick upp till huset efter några timmar på stranden, duschade osv. Sen drog jag på mig bikini igen och gick ut och solade. Åt lunch för ungefär en timme sen, och nu så ligger jag och solar igen. Vill ju bli jätte brun, för hemma i Avesta regnar de och där får man väl knappast någon sol. Men ska ju ändå bara vara där en dag, så får väl hoppas på bättre väder i Pellbo. Hoppas ni har de bra! Kram!

Standing where you left me

Hej! Ligger på nu på stranden och solar, med allt annat folk. Har köpt Ben & Jerry's, så de är mys! Så idag tillbringas hela dagen på stranden med musik och glass! Imorgon tror jag att det skulle komma några gäster, och då ska vi grilla och gå och köra minigolf. Men nu måste jag fortsätta på min solbränna! Ha de bra! Kram!

As long as you love me

Hej! Har precis tittat klart på Wallander, och New Years Eve och myst med lite godis! Jätte bra båda två! Men ville typ bara säga de så hörs imorgon hörni! Kram!

Please don't leave me

Hej! Just nu sitter jag och My och solar, så himla bra väder! Har kollat på film och myst också! Tidigare idag var vi in till stan och tittade lite och så, köpte nyaste vecko revyn så myser till den i solen och musik såklart! Stranden imorgon, blev inget idag heller för var inte så bra väder imorse. Men blir helt klart stranden imorgon! Som jag skrev så drar vi på fredag natt hem till Avesta. Är hemma en dag med min familj och myser, och sen på söndag drar jag och My iväg på läger i Pellbo...Så blir jättekul! Sen kommer vi väl hem nästa helg nån dag. Och sen tror jag att det bara är en vecka kvar till skolan börjar igen, tror jag,men inte helt säker. Ska bli kul och träffa kompisarna och så,men inte läxor, prov osv. Ha det bra hörni! Kram!

I thought it would be me and you

Hej! Har just ätit mat. Drar ner på stranden i morgon istället, är ju så förkyld och allt... Hörde att det skulle bli super bra väder hela veckan, skönt! På fredag natt drar vi iväg till Avesta igen, sen kvar där en dag och sen på söndag iväg mot Pellbo. Så är inte hemma så mycket... Ha de bra! Kram!

The End

Hej! Sitter nu i solen och spelar lite spel med My, var ner till stranden och kände på vattnet men var för kallt. Men har iallafall solat idag! Så har väl blivit lite brun, tycker jag. Vet inte vad vi hittar på senare men ha de så bra så länge, hörs sen! Kram!

It was so obvious

Hej! Vet att det vart världens sämsta blogg uppdatering, men som sagt har inte haft tid, men nu tror jag det ska bli bättre. Sports Camp har vart super bra! Hittade många nya härliga människor! Blev förkyld i slutet av veckan, så det var lite tråkigt! Men vill jätte gärna åka tillbaka nästa år! Åkte vidare till Öland igår. Jätte fint väder är de här, så blir nog att gå till stranden senare idag. Ska hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för stranden! Hoppas ni har det bra! Kram!

Sports Camp

                                                                          Hej
Är på Sports Camp nu då! Fast kom ju igår, har redan träffat många nya härliga personer! 
Kom väl fram runt 11 igår på morgonen.
Sen packade vi upp våra saker och sen var de invigning, tittade på KKV & Norlie, var super bra!
Men sen drog vi på ett fotbolls pass osv.
Men nu måste jag dra så hörs sen!
Tyvärr ingen bild, men lägger väl in bild via mobilen sen.
Kram!

Trouble

Ja, nu sitter jag i sängen och tjockar choklad! Medans alla andra fixar sig dem ska väl dra någonstans... Ähh jag och My orkar inte dra någonstans... Ska upp tidigt i morgon men på tisadag är de sovmorgon!! Kram!

You're dead to me

Hej Sitter just nu i bilen, på väg mot Sports Camp, och är skit trött! Igår var vi och tittade på igelkotts ungar, så himla söta! Men som jag skrev igår, vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga, men slänger väl in nått blogg inlägg i bland. Hoppas verkligen detta blir en toppen vecka med My och Adam! Hoppas ni får en bra vecka, de ska jag iallafall ha! Kram!

Nothing is Forget.

Hej Förlåt att jag inte skrivit men åkte iväg tidigt till stan idag och handlade lite saker tills Sports Camp och Öland. Fick även med mig en byxdress hem. Tyvärr har jag ingen bild för har packat ned den i väskan, men nu håller jag på och packar för fullt, gjorde ju inte de igår, var så mycket annat jag skulle göra i går. Åkte till pickaboo och köpte godis till bilresan i morgon, jag åker klockan 8 på morgonen, så är väl där klockan 12, tar ungefär 4 timmar. Vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga när jag är på Sports Camp? Men får väl se! Kram

You were strong and I was not.

Hej Solade ju lite idag men blev för varmt så gick in, svalkade då av mig med en milkshake! Efter de stack jag ut och sprang, när jag kom hem badade jag i sjön, det var förvånansvärt varmt i vattnet. Sen hoppade jag in i en varm dusch, och duschade i en halv timme, hehe. Sen så slog jag på datorn och tittade på Vampire Diares. Så nu ska jag ta mig någonting att äta... Kram

Dagens Outfit

In The Dark

Hej
Sitter nu och försöker bli lite brun, nu när solen är framme, ska ta
Har fortfarande inte börjat packa, orkar inte det just nu osv... Men måste väl börja snart med de. Tänkte käka lite jordgubbar snart tänkte jag..
Längtar jättemycket till Spots Camp och Öland!
Ska verkligen bli kul att träffa nya kompisar och så där.
Men nu ska jag käka jordgubbar hehe...
Kram

Not Over You

                                                                Godmorgon!
 
Vaknade för en liten stund sen, har inte börjat packa än men det får jag börja med efter frukosten.
Som jag sa igår så sticker jag ut och springer senare idag.
Har haft väldigt fullt upp i sommar, jag som hade tänkt att åka till Stockholm, men hinner nog inte de,
jag får åka nån helg när skolan börjat.
Det är så mycket mer som jag hade velat gjort, men inte hunnit, men jaja.Hörs senare, Kram!

Street light

Hej Nu är jag på väg hem, somsagt hade super trevligt! God mat och allt! Är verkligen super trött, var uppe tidigt i morse, eller ja, åtminstone vad jag tyckte! Men hörs i morgon. Kram

On My Way

                                                                                  Hej
Förlåt att jag inte bloggat något idag men blogg.se appen funkar inte för mig, så har inte kunnat blogga.
Ja i morse drog jag iväg till några kompisar och stannade där i några timmar.
Senare drog jag iväg till grillkvällen, har haft super trevligt, så bloggar nu här i från.
Imorgon blir det att packa en hel del, packa för två veckor!
Först Sports Camp och sen Öland.
Sen sticker jag väl ut och springer igen.
Nu ska jag sticka tillbaka till mina kompisar och checka film med godis!
Hoppas ni mår bra, hörs senare!
Förlåt för samma bild men hade ingen annan..
 
 
 

One Last Time

                                                                        Hej
Somsagt stack ut och sprang tidigare i dag, satt i hörlurarna och sprang 5 km. Sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen. Sen satte jag på lite musik och chillade ett tag, men efter det slog jag i gång datorn och började kolla på Vampire Diares. 
Så sitter nu och tittar på Hawaii five-0, sjukt bra serie asså. Har fixat lite med headern, funkar tills vidare.
Har inga planer för imorgon, jo på kvällen blir det grillkväll hemma hos några kompisar, så det ska bli kul.
Kram. 
               En "fin" bild på mig...
 
               

Länkningar!

                                            Kika in dem här underbara tjejernas bloggar!http://myfiddelie.blogg.se
http://majawilhelmina.blogg.se

Summer Paradise

Hej
Har precis städat klart rummet och tänkte nu att jag skulle ut och springa.
Senare tänkte jag fortsätta titta på Vampire Diares. Har sett alla avsnitt redan men det är ju så sjukt bra så jag ser alla avsnitt igen.
Har ett Vampire Diares Marathon, passar perfekt i det här vädret.
Tycker det är väldigt synd att det är så dåligt väder i sommar, man vill ju liksom kunna sola och bli brun och så, men nej tydligen inte...
Som tur har jag en resa att se fram emot i höst.
Jag åker då till USA, blir där i tre veckor, så det ska bli skönt, det är liksom en tröst när det är så dåligt väder här hemma.
Hörs senare.
Kram Linnea

Stay

Hej Just nu sitter jag och äter frukost, ja det blev sen frukost idag. Jag har inga planer för dagen, men sticker väl ut på ett spring pass lite senare idag. Vädret är fortfarande lika tråkigt som igår, så finns typ ingenting att göra ute, så blir väll att titta på massa filmer för att fördriva tiden lite. I helgen sticker jag på Sports Camp i en vecka, efter Sports Camp följer jag med My till Öland. Och sen kommer jag hem,och senare drar man i väg på läger i Pellbo. Så dem tre nästa veckorna som kommer är ju verkligen fullspäckade. Kram Linnea

Mistakes

Hej
Välkomna till min blogg...
Idag åkte jag ner på stan, eftersom det var så dåligt väder ute.
Fick med mig två tröjor hem, båda från Vero Moda.
Senare åkte jag vidare till några kompisar, tog en fika, slutade med att 
jag blev kvar där ett tag, sen åkte jag hem, så nu sitter jag
med en kopp te i handen och myser i soffan till en bra film.
Kram
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

thatsmyfeelings.blogg.se

Hej,mitt namn är Linnea Engström. Jag är 14 år gammal. På fritiden hänger jag för det mesta med kompisar. Men spelar även fotboll på fritiden.

RSS 2.0